dinsdag 1 februari 2011

Tips voor een neutrale look!

Tips voor een neutrale look!

Als je met make-up begint zijn dit de eerste dingen die je moet weten.
Begin neutraal, en doe vooral waar jij je fijn bij voelt!
Kijk bevoorbeel naar ons! Naar school dragen wij alleen de dingen die we zo gaan omschrijven, maar als we eenmaal thuis zijn barsten we los en proberen we van alles uit! Ook dragen wij meer make-up naar een feest dan normaal!
In dit artikel vertellen wij wat wij als 'basis make-up dragen!

  • wenkbrouw potlood: wenkbrouwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht, het geeft je gezicht vorm en het ziet er meteen heel verzorgt uit! Je kunt verschillende dingen gebruiken om je wenkbrouwen 'te stylen'. Zo heb je poeders, gel's, potloodjes en er zullen vast nog wel meer dingen bestaan. Je moet gebruiken wat je het fijnste vind en er rekening mee houden hoe erg je ze wilt 'bijwerken'.
  • Deze stap is eigenlijk het belangrijkste van allemaal! Je gezicht reinigen. Dit is erg goed voor je huid en laat je er gezond en wakker uit zien! Ook voelt het natuurlijk gewoon heel erg lekker fris. Dit is heel belangrijk, en al helemaal als je wat meer last hebt van een onzuivere huid!
  • Ogen: Je ogen zijn ook een belangrijk onderdeel van je gezicht! Je kunt er zelf voor kiezen wat/ en hoeveel je ze opmaakt. De drie meest gebruikte dingen zijn: Mascara, oogpotlood en eyeliner. Persoonlijk gebruik ik ze alledrie! Maar ik gebruik witte oogpotlood in plaats van zwart oogpotlood.
  • Huid: Je kunt concealer/foundaion gebruiken om onzuiverheden wegtewerken of om je wallen toch nog even geheim te houden! Het kan je huid nog net even egaler maken, maar kijk wel uit met hoeveel je gebruikt want een plamuurlaag is meestal niet zo mooi.
Dit waren de tips voor een neutale look!
Je kunt eventueel nog wat blush aanbrengen voor twee blozende wangetjes!

Suc6!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten