donderdag 3 februari 2011

Maak je eigen lip Scrubs!

Lippen scrubben


Vandaag een mini recept voor je eigenlip scrub en verwenner voor je lippen!


Lip scrub:


Er zijn een heleboel manieren om je lippen te scrubben! Met het scrubben haal je de velletjes weg en zien je lippen er mooier uit! (enne wees maar niet bang, het doet geen pijn!)


Scrub 1:


Neem wat lippenbalsem(niet van zo'n stick maar in een potje) En doe dat op je vinger , Neem nu ook wat suiker of zout en stop je vinger er in. Er blijven nu (suiker of zout) korreltjes aan je vinger plakken. Zorg ervoor dat je lippen schoon zijn (geen lipstick of lipgloss meer). Maak nu met je vinger ronde masserende bewegingen. Als het té ruw is neem dan nog wat lipbalsem. Doe dit ongeveer een minuut en stoel af met lauw water. Nu zijn de velletjes er af of een stuk verminderd!


Scrub 2:


Deze scrub is vrij bekend. Pak een tandeborstel en ga er mee over je lippen. Doe dit ook ongeveer een minuut. Het maakt hierbij niet zoveel uit welke beweging je maakt. Na een minuut ben je klaar! Deze scrub is heel snel klaar! 'Handig als je haast hebt!


Scrub 3:


Deze scrub is ook wel best bekend. Pak een dop, van bijv. een flesje water. De dop moet wel ribbeltjes hebben! Ga nu met de dop over je lippen heen. Gewoon heen en weer. Na ongeveer een minuutje ben je klaar!


Extra:


Wat heel fijn is om na zo'n scrub je lippen een soort van 'liplotion' te geven!
Doe na het scrubben een beetje honing op je lippen, laat het een minuutje intrekken en lip het er daarna af of als je geen honing lust was je het er af met lauw water! Hierna kun je lippenbalsmen op doen om je lippen een mooi verzorgend glansje te geven!


Heb je geen honing??
Lippenbalsem alleen na het scrubben is ook voldoende hoor!


Succes, en scrubben maar!

1 opmerking: